Onbeperkt eten & drinken voor een vaste prijs

26 november
TV OPNAMES

In samenwerking met onze online-afhandelings-platform ‘digendo’ hebben wij op 26 november ook opnames voor het RTLZ/Videoland TV-Programma ‘How It’s Done’.


Heeft u hiermee geen probleem dan gaat u automatisch akkoord met de beeldopnames?


Wilt u niet op beeld, dan houden wij hier natuurlijk rekening mee zodat u toch kunt genieten van al het lekkers wat ons restaurant te bieden heeft.

de OPNAMES
Starten oVER:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De opnames zijn afgerond, binnenkort zijn wij te zien op RTLZ.

Over RTLZ/Videoland
HOW IT'S DONE

How It’s Done van RTLZ  is een informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden- en kleinbedrijven. Ondernemers en bedrijfsleiders vertellen openhartig over hoe zij hun producten en diensten realiseren, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Welke stappen nemen bedrijven met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Lukt het de bedrijven hun doel te bereiken? En zo ja, op welke manier?

Frans van Duijnhoven
CEO digendo

online-afhandelings-platform

digendo

Digendo is als bedrijf inmiddels bij vele grote wereld restaurants in Nederland en Belgie bekend als het online-afhandeling platform. Wij verzorgen het complete digitale beheer zoals o.a. de website,  reserveringen, direct-mailing en sinds begin 2021 ook het unieke online kassasysteem, waarbij de gasten tijdens het reserveren een keuze kunnen maken om aan de kassa, of vooraf via iDeal het volledige bedrag af te rekenen, dit als één van de eerste in Nederland. Bij betaling vooraf krijgt men ook nog eens een leuke korting. 

Bij binnenkomst scant de gast de QR code die toegevoegd is in de reserveringsbevestiging en checkt hierdoor  eenvoudig in. De kassa selecteert automatisch een geschikte plaats afhankelijk van de samenstelling. Een gastvrouw/heer begeleid de gasten vervolgens naar de juiste tafel waar u direct kunt genieten van uw bezoek.