Onbeperkt eten & drinken voor een vaste prijs

VOOR ONZE
HALAL GASTEN

Welkom bij restaurant 7 continenten

Voor u als halal gast hebben wij bij vele keukens in ons restaurant een uitgebreid assortiment.

De Mongoolse grill:
Met een ruime keuze van diverse groenten en vis tot een heerlijk geheel laten bereiden met een saus naar keuze dit geldt eveneens voor onze wok keuken.

Ook bij de ramen, onze zelfgemaakte noodle soup is er keuze hoe u dit bereid wil hebben.

De soup bar:

Er zijn 4 soorten (halal) soepen waaronder altijd de tomatensoep de andere zijn wisselende soepen die per seizoen aangepast worden.

De bakery:
Heerlijk bij uw soep is een lekker broodje met of zonder (kruiden) boter.

Van onze soep en bakery keukens komt u vervolgens in onze mediterrane keukens met een overweldigende keuze aan kaas pizza’s en pasta’s.
Welke ook weer een ruime keuze vertegenwoordigen.
Voor u als gast een pizza met kipfilet of salami, (allen van halal gecertificeerd vlees ). Ook hier met een wisselend assortiment alhoewel pizza salami natuurlijk niet mag ontbreken.
Ons mediterraans kaasbuffet biedt een overvloed aan keuze.

Tepanyaki:
Onze tepanyaki keuken vis vertegenwoordigd de lekkerste vis
soorten, van zalm tot zeebaars en alles daar tussenin.

Bijzonder trots zijn wij op ons uitgebreide salade buffet. Huisgemaakt en voor u als gast die van onze halal keukens wil genieten hebben wij een keuze uit wel 9(!) soorten en een zelf samen te stellen salade met de heerlijkste toppings en andere heerlijkheden als croutons en tomaat.

Bijzondere aandacht in onze grill keuken is het (halal gecertificeerde) vlees zoals o.a. de heerlijkste merguez worstjes, kofte, shoarma kip, gegrilde groentes en andere lekkernijen.

Uiteraard is er voor u ook een heerlijke keuze te maken uit ons Aziatische buffet.
Wat dacht u van gewokte inktvis met groenten, foe yong hai of kipfilet in kon pao saus. En dit is nog maar een kleine greep van al het lekkers van deze keuken.

Western buffet:
Bij ons western buffet is de keuze reuze! Wat dacht u van een heerlijke aardappel gratin of onze befaamde aubergine in tomatensaus en vele andere gerechten om van te smullen.

De sushi bar:
Alle sushi in onze keuken, zowel kip als vis, is halal bereid.

Na een rondgang door onze keukens zijn we aangekomen bij de desserts. Ook hier een overvloed aan heerlijkheden van vers fruit tot 20+ soorten ijs. Aangevuld met churros, crêpes en poffertjes en de allerlekkerste taartjes* kortom alles om u een heerlijke avond dineren te verzorgen.

(*uitgezonderd tiramisu)

Alle (in onze keukens) door ons verwerkte kip in onze gerechten is halal gecertificeerd.