Onbeperkt eten & drinken voor een vaste prijs

Vier de Kerst
bij 7 Continenten

Dit jaar viert u Kerst in stijl bij 7 Continenten! Geniet van ons uitgebreide all-in arrangement gedurende 2,5 uur vol culinaire hoogtepunten. Reserveer snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Speciaal arrangement

Tijdens de kerstdagen hebben wij aangepaste gerechten beschikbaar bovenop onze standaard menu's en natuurlijk is alles onbeperkt.

Geef een diner cadeau

Uw geliefde een diner cadeau doen? Wij hebben cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Deze kunt u direct online bestellen.
Klik hier om direct te bestellen.

Wij tellen alvast af

dagen
uren
minuten

Prijzen

Met Kerst bij 7 Continenten geniet u van een onvergetelijke culinaire ervaring in een feestelijke sfeer. Wilt u 2,5 uur onbeperkt genieten? Dan betaalt u per volwassene €59,95 en voor kinderen van 3 t/m 13 jaar €3,75 per levensjaar. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

We vragen een aanbetaling van €10 per persoon om uw reservering te garanderen en no-shows te voorkomen. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde Kerstmenu’s en speciale tarieven voor kinderen. Kom als groep en reken samen af om wachtrijen te voorkomen.

Om wachtrijen te voorkomen, verzoeken we u om als groep aan te komen en uw volledige gezelschap door één persoon te laten afrekenen. Houd er rekening mee dat van tafel wisselen en het plaatsen van grote groepen aan één grote tafel niet altijd mogelijk is, maar we doen ons best om uw ervaring zo efficiënt en plezierig mogelijk te maken.

Reserveren is verplicht vanwege beperkte beschikbaarheid. We kijken ernaar uit om de magie van Kerst met u te delen bij 7 Continenten Restaurant. Annuleert u meer dan48 uur voor uw komst, dan krijgt u uw aanbetaling terug gestort.

Het team van 7 Continenten
wenst u fijne feestdagen!