Onbeperkt eten & drinken voor een vaste prijs

Vier de Kerst
bij 7 Continenten

Dit jaar is het genieten met de Kerstdagen bij 7 Continenten! U kunt genieten van een uitgebreid assortiment! Tijdens de Kerstdagen hanteren wij het all-in arrangement van 2,5 uur.

 

Speciaal arrangement

Tijdens de kerstdagen hebben wij aangepaste gerechten beschikbaar bovenop onze standaard menu's en natuurlijk is alles onbeperkt.

Geef een diner

Uw geliefde een diner cadeau doen? Wij hebben cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Deze kunt u af halen in ons restaurant.

ho ho ho!

Kerst viert u met familie, vrienden en uw geliefde personen. In een sfeervolle kerst ambiance zal Restaurant 7 Continenten extra aandacht besteden aan uw wensen. Daarvoor hebben wij een speciaal kerstmenu voor u samengesteld. U geniet onbeperkt van ons uitgebreide buffetten of gerechten van onze diverse live-cooking afdelingen en natuurlijk mag een toetje niet missen, deze keuze is in enorm bij ons dessert buffet.

Vermijd uw kerststress thuis en schuif lekker aan bij 7 Continenten.

Het kerstdiner is samengesteld met frisdrank naar keuze, bier en wijn.

Reserveer tijdig!

en geniet van al het lekkers bij 7 continenten!

Wij tellen alvast af

dagen
uren
minuten

Prijzen

Wilt u 2,5 uur onbeperkt genieten dan betaalt u per volwassenen €55,- en voor kinderen 3 t/m 13 jaar €3.50 per levensjaar . Bijvoorbeeld 6 jaar is 6 x €3,50 = €21,-. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

Om wachtrijen te beperken verzoeken wij u met de kerstdagen niet apart te betalen. Wij proberen onze doorstroming te versnellen door uw volledige gezelschap door 1 persoon af te laten rekenen.

Helaas is het niet mogelijk van tafel te wisselen. Wij proberen onze bezoekers zo efficiënt mogelijk in te delen. Ook is het niet altijd mogelijk om bij een grote groep iedereen te plaatsen aan één grote tafel.

Het team van 7 Continenten
wenst u fijne feestdagen!