Onbeperkt eten & drinken voor een vaste prijs

Spaar punten bij 7 Continenten

7 Continenten is een uniek restaurant waar je op culinaire reis kunt gaan door de 7 continenten. Bij iedere reservering bij 7 Continenten, ontvangt de klant bij het volwassen tarief 1 punt. Deze punten kunnen verzameld worden en worden opgeslagen op het e-mail adres van de reservering.

Het spaarsysteem van 7 Continenten is eenvoudig: bij 10 verzamelde punten ontvangt de klant €10,- korting op zijn of haar rekening. Dit betekent dat als u met 10 volwassenen komt bij 7 Continenten, hij of zij €10,- korting ontvangt op de volgende reservering.

Een groot voordeel van het spaarsysteem van 7 Continenten is dat klanten geen pasje of andere kaart hoeven te hebben om hun punten te verzamelen. De punten worden automatisch op het e-mail adres gezet van de reservering, dus u hoeft alleen maar uw e-mailadres te gebruiken bij de volgende reservering om uw verzamelde punten te sparen.

7 Continenten biedt een unieke ervaring waar je kunt proeven van de keukens van de 7 continenten. Met het spaarsysteem kun je ook nog eens geld besparen op uw toekomstige maaltijden. Dus als uw op zoek bent naar een culinaire reis en geld wilt besparen, overweeg dan om een reservering te maken bij 7 continenten.

Enkele voorwaarden en uitleg